YouTube testează un buton de marcare a timpului pentru comentarii

Platformele precum SoundCloud au caracteristici în care, în timpul redării unei melodii, puteți vedea marcaje de timp plasate pe parcursul evoluției melodiei, unde utilizatorii au lăsat comentarii. Acest lucru este util, deoarece oferă context, cum ar fi locul în care unii utilizatori ar putea comenta despre o anumită parte a melodiei care le place, etc.

În timp ce YouTube permite utilizatorilor să lase comentarii care includ marcajul temporal, uneori trebuie să mergi la vânătoare, și nici utilizatorii nu se deranjează să lase un marcaj temporal. Conform unui document de asistență de la YouTube, compania testează un buton de marcare a timpului, care permite utilizatorilor să lase comentarii în acel moment al videoclipului.

Testăm o modalitate mai ușoară de a adăuga un marcaj de timp pentru clipuri legat de momentul exact pe care îl urmăriți atunci când comentați un videoclip. Oamenii experimentați vor vedea o nouă pictogramă pe măsură ce scriu un comentariu pe care îl pot atinge pentru a adăuga ora curentă a videoclipului (fără a fi nevoie să îl introducă manual!).

potrivit YouTube

YouTube a depus eforturi pentru a-și face videoclipurile mai contextuale, iar recent compania a anunțat, de asemenea, că vor testa experiența AI pentru a ajuta la generarea automată de capitole, astfel încât utilizatorii să treacă mai departe la părțile video dorite.

Lasă un răspuns