YouTube Premium și YouTube Music Premium

Vin și eu cu această știre după ce s-a epuizat interesul pentru acest subiect, în care majoritatea site-urilor de au scris despre lansarea celor două servici din titlu. Care de fapt sunt trei, cel puțin așa văd eu: YouTube Premium, YouTube Music și YouTube Music Premium.

M-am bucurat când am aflat că versiunea premium a YouTube a fost lansat și în România pentru că m-am săturat să tot dau „sari/skip” la reclame sau să folosesc adblock (acest încă îl mai folosesc pentru site-uri 🙂 ).

Și cu această ocazie mă pot bucura și de YouTube Music Premium pe care o să îl folosesc în locul lui Spotify Premium. Nu renunț la Spotify, dar o să folosesc doar versiunea gratuită.

Noutățile care le aduce aceste servicii le știți deja și nu cred că mai are rost să le scriu și eu. Din ce am citit, pentru că nu am apucat să folosesc foarte mult YouTube Music, acest serviciu stă prost la partea de recomandări a melodiilor pentru că recomandă melodiile pe care le-ai ascultat așa cum o face și YouTube.

Sper ca în viitorul apropiat să rezolve această problemă și să recomande melodii pe care nu le-ai ascultat dar care să aibă legătură cu cea ce asculți.

Lasă un răspuns