YouTube permite acum creatorilor să-și schimbe numele canalului fără a-și schimba întregul cont Google

YouTube le permite creatorilor să schimbe mai ușor numele și imaginea de profil de pe canalele lor. Creatorii vor putea acum să își actualizeze numele și imaginea canalului în YouTube, iar aceste modificări vor avea impact doar asupra profilului lor de pe YouTube.

Până acum, creatorii trebuiau să-și schimbe numele și pictograma pentru întregul lor cont Google – astfel încât numele lor de pe YouTube să fie același nume de la care trimite e-mail-uri în Gmail.Acest lucru nu avea neapărat sens din perspectiva de branding sau profesională, iar noul sistem ar trebui să ofere ceva mai multă flexibilitate creatorilor care ar putea prefera să trimită e-mail-uri sub numele lor real în loc de numele canalului lor.

Cu toate acestea, există o avertizare substanțială pentru noua funcție: creatorii cu o insignă de verificare își vor pierde bifa dacă își schimbă numele. YouTube spune că creatorii vor trebui să depună o cerere pentru a primi din nou insigna.

Atât conturile personale, cât și cele de marcă vor putea utiliza noua funcție de schimbare a numelui canalului. YouTube spune că funcția este o „solicitare de top de la creatori” și că va fi lansată începând de astăzi.

Pe desktop, puteți schimba numele și imaginea unui canal accesând YouTube Studio și apoi Personalizare (Customization), unde aceasta se află sub filele Informații de bază și Branding (Basic Info and Branding). Pe mobil, trebuie să atingeți fotografia de profil, apoi canalul dvs., apoi să apăsați pe Editați canalul (Edit channel).

Lasă un răspuns