Watomatic: o aplicație open source care răspunde automat la mesajele WhatsApp

Anul 2021 este cu adevărat timpul pentru aplicații și servicii care respectă confidențialitatea să intre sub lumina reflectoarelor. Totul a început cu valul pentru trecerea de la WhatsApp la Signal pentru a vă proteja confidențialitatea.

Indiferent cât de mulți utilizatori au migrat departe de WhatsApp, sunt șanse – majoritatea dintre ei încă nu au dezinstalat WhatsApp.

Există o aplicație la îndemână open source disponibilă pentru Android dezvoltată de Deekshith Allamaneni pe care o puteți utiliza pentru a notifica persoanele care vă contactează pe WhatsApp că v-ați mutat la Signal și pentru a-i încuraja să îl instaleze dacă vor să ia legătura cu dvs.

Watomatic este aplicația care răspunde automat la mesajele WhatsApp

Watomatic
Watomatic

Caracteristici:

  • Personalizarea mesajelor automate.
  • Suport pentru răspunsul automat în camerele de grup.
  • Opțiunea de a seta frecvența răspunsurilor (în mod beta).
  • Are suport doar pentru WhatsApp și pe viitor va avea suport și pentru Facebook Messenger.

Watomatic este o aplicație interesantă gratuită și open source, care vă permite să setați răspunsurile automate pentru mesajele WhatsApp.

Scopul principale al acestei aplicați este de a vă ajuta să anunțați contactele WhatsApp că ați migrat la Signal sau alt serviciu de mesagerie care respectă confidențialitatea. Cu toate acestea, puteți utiliza aplicația să răspundă automat la mesajele primite pe WhatsApp atunci când sunteți în vacanță.

Watomatic nu urmărește de loc utilizatori și nici nu oferă reclame incluse, așa ar trebui să se dovedească cu siguranță un instrument inteligent de folosit în vacanță sau doar pentru a notifica persoanele de contact WhatsApp că ați migrat la un alt serviciu de mesagerie, cum ar fi Signal.

Instalare

Watomatic se poate instala pe telefoane cu Android și ar trebuie să meargă și pe tablete. Aplicația se găsește în magazinele Play Store, F-Droid și IzzyOnDroid.

În teorie aplicația ar trebuie să meargă pe orice telefon cu Android, dar acest lucru trebuie să îl testați singur.

Trebuie să știți că aplicația necesită permisiunea de a accesa / citi notificările pe care le primiți în scopul de a detecta mesajele WhatsApp și a le trimite răspunsuri. Cu toate acestea, nu colectează și nu stochează niciuna dintre datele dvs., deci nu trebui să vă faceți griji.

Răspunsurile automate pentru camerele de grup are nevoie de îmbunătățiri, acesta face spam cu mesajul automat ori de câte ori un utilizator unic din grup trimite mesaje și apoi când vă etichetează sau răspunde la mesajele voastre. Această opțiune se poate dezactiva dacă nu funcționează așa cum doriți.

În general, pare a fi un instrument util care ar trebui să te ajute și să informezi contactele WhatsApp despre trecerea la Signal.

Puteți consulta politica de confidențialitate sau puteți explora codul sursă oricând pe GitHub pentru a afla mai multe despre aplicație.

Lasă un răspuns