Ventum Games este o firmă neserioasă

Am scris un articol despre această firmă după aproape două săptămâni de la o comandă făcut prin intermediul platformei eMGA.

Astăzi când am scris acest articol a trecut trei săptămâni de la comanda produsului care trebuia să ajungă în trei zile, dar au trecut 3 săptămâni și produsul nu îl am.

De atunci am trimis câteva mail-uri la Ventum Games cât și la eMAG. De la eMAG am primit un singur răspuns cum că va lua legătura cu firma respectivă și mă va contacta pentru mai multe detalii și de atunci nici un mesaj de la eMAG. Ventum nu a răspuns la nici un e-mail din câte am trimis. Nici la telefoane nu răspunde, am sunat de 3 ori, de fiecare dată am așteptat peste 30 de minute și nimic.

În urmă cu o săptămână am primit un sms de la Ventum cum că comanda a fost procesată și că produsul va ajunge între 3 și 5 zile, de atunci a trecut de mult cele 5 zile (atât zile lucrătoare cât și zile calendaristice).

Mă gândesc serios să vorbesc cu un avocat și să îi dau în judecată, chiar dacă suma nu este un așa mare sau este mare depinde de fiecare cum consideră suma de 330 de lei.

Am verificat pagina produsului pe eMAG și acum scrie produs epuizat și că este vândut de eMAG, îmi pare rău că nu am făcut o captură de ecran atunci când am comandat produsul unde scria că ajunge în 3 zile, era pe stoc și vândut de Ventum.

Am făcut o cerere la ANPC și sper să se rezolve problema cât mai repede și să îmi recuperez bani.

2 răspunsuri la „Ventum Games este o firmă neserioasă”

 1. Avatar
  Adrian D.4 martie 2019 la 14:03Răspunde

  doar un om prost care nu stie sa se apere ar apela la un avocat pt cativa lei. Daca acum iti faci probleme ce o sa faci cand e vorba de 10k euro sau 100k euro? la cine mai apelezi? la UE :))))))))? Treazirea tipule!

  1. Avatar
   Cristian4 martie 2019 la 15:22Răspunde

   După câte e-mail-uri am trimis plus telefoane la care nu au răspuns, singura soluție era avocatul după protecția consumatorului chiar și pentru câțiva lei.

   Dar românului îi place să fie călcat în picioare pentru că „da ce să îi fac” sau alte cuvinte de acest gen.

   Dacă lăsăm după ei tot timpul or să fac așa ceva și nu se va schimba nimic niciodată.

Lasă un răspuns