Press "Enter" to skip to content

Un an de la preluarea celui de al doilea mandat de către Matei Cristian, Primarul Municipiului Turda

0

Primarul Municipiului Turda a împlinit un an de la câștigarea celui de al doilea mandat pentru funcția de conducere/administrator al orașului. Recunosc că la primul mandat nu l-am votat pentru simplu motiv că a făcut parte din PSD (Partidul Social Democrat), dar când a candidat pentru al doilea mandat din partea PNL (Partidul Național Liberal), l-am votat pentru cea ce a făcut în primul mandat și nu ma mai interesat partidul din care face parte.

Ce a însemnat un an de la preluarea celui de al doilea mandat a lui Cristian Matei pentru locuitori Municipiului Turda? Pe scurt, multe străzi asfaltate de la 0 (adică, nu au fost asfaltate nici o dată), multe străzi reasfaltate cu fundație cu tot, multe curți de blocuri amenajate și re-amenajate.

Perioada 2020-2021 a însemnat asfaltarea și modernizarea a 56 de străzi și curți interioare. Dacă anul 2020 l-am încheiat cu record absolut de modernizare a 31 de străzi, anul acesta, până la această oră, avem 25 de străzi transformate, iar încă 19 șantiere deschise, dintre care, cel puțin încă 7 vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

a declarat Primarul Matei Cristian

Deci, cum am scris mai sus, multe străzi și curți de blocuri modernizate doar într-un an și mai urmează alte proiecte care așteaptă să fie începute sau terminate. Știu că multă lume se plânge de traficul care este în acest moment în oraș, multă lume se plânge de străzile începute și neterminate. Dar așa încet toate aceste șantiere se vor terminat și atunci orașul va arăta mult mai modern și mai curat.

În perioada următoare vom continua modernizarea străzilor, aceasta rămânând una dintre prioritățile administrației locale. De asemenea, prin actualele și viitoarele proiecte, continuăm investițiile în sectoarele cheie precum infrastructură, sănătate, educație și turism.

a spus Cristian Matei

Trebuie doar să avem răbdare, mai ales locuitori orașului și la nevoie putem ajuta Primăria cu sfaturi prin canalele pe care le oferă.

Nu am felicitat nici o dată pe cineva. Dar Primarul Matei Cristian merită toate felicitările pentru ceea ce a făcut pentru Turda.

    Lasă un răspuns