Twitter va permite editarea tweet-urilor

Utilizatorii Twitter cel de mult timp o opțiune de editare a tweet-urilor, iar vestea bună este că site-ul de microblogging lucrează la adăugarea unei funcții pentru a oferi utilizatorilor ceea ce doreau.

Potrivit lui Jane Manchun Wong, care este foarte renumită pentru munca ei î domeniul ingineriei inversate, Twitter lucrează în prezent la o nouă funcție cronometru numită „Undo Send” pentru tweet-uri.

Funcția oferă utilizatorilor opțiunea de a anula un tweet într-un timp chiar și după apăsarea butonului de trimitere, oferind astfel utilizatorilor șansa de a edita tweet-ul înainte ca cineva să îl vadă. Este de remarcat faptul că temporizatorul nu durează mult, așa că trebuie să fiți rapid în depistarea tuturor erorilor gramaticale din tweet.

Odată ce timpul a trecut, nu mai puteți face nici o corecție. În acest caz, puteți urma modul tradițional de a-i informa pe urmăritorii dvs. că tweet-ul conține unele greșeli.

Temporizatorul „Undo Send” pentru tweet-uri se află în prezent în faza de dezvoltare, ceea ce înseamnă că în prezent nu este disponibil publicului larg. Cu toate acestea, Wong ne-a arătat cum va arăta interfața de utilizare a funcției. Din păcate, nu știu exact când funcția va fi disponibilă pentru publicul larg.

Între timp, puteți vedea funcția în acțiune mai jos.

Lasă un răspuns