Twitter începe să testeze „Space” pentru chat-uri audio

Twitter a început să testeze Space, noua sa caracteristică pentru audio live. Experimentul ar putea modifica semnificativ modul în care utilizatorii interacționează pe platformă, deși este doar un mic test deocamdată.

Spaces, care a fost comparat pe scară largă cu aplicația Clubhouse, este un fel de cameră de chat audio în Twitter. Utilizatorii pot crea un „spațiu” la care urmăritorii lor se pot alătura pentru a participa la o conversație. Oricine de pe Twitter poate asculta conversație, deși numai gazda poate controla cine poate vorbi.

La fel ca Fleets, Spaces vor avea, de asemenea, reacții emoji, astfel încât participanții să poată participa la conversație. De asemenea, Twitter intenționează să adauge transcripții automate pentru a face funcția mai accesibilă.

După cum am menționat anterior când Twitter a discutat despre Spaces luna trecută, funcția s-ar putea dovedi controversată. Clubhouse, o aplicație audio populară în Silicon Valley, s-a confruntat cu respingerea politicilor de moderare (nici subiectul Twitter nu este străin). Deocamdată, se pare că Twitter folosește acest test timpuriu pentru a rezolva aceste probleme. Compania spune că versiunea inițială a Spaces va fi deschisă „unui grup limitat de persoane, în special din medii sub-reprezentate”, înainte ca acestea să fie disponibilă pe scară mai largă.

Lasă un răspuns