Press "Enter" to skip to content

Twitter aduce fila Space pe site și abonamentul la newsletter în aplicație

0

Twitter a lucrat din din greu la noi funcții pentru utilizatorii săi în acest an, deoarece compania a introdus Space, Super Follow, abonamentul Blue și multe altele. Acum, compania încearcă o nouă filă Space pe site, precum și o opțiune de a permite utilizatorilor să se aboneze la un newsletter prin intermediul aplicației Twitter.

Noile caracteristici au fost descoperite de cercetătorul Nima Owji, cunoscută pentru dezvăluirea funcțiilor Twitter aflat în curs de dezvoltare. Platforma audio Space a fost lansată la începutul acestui an pe aplicația Twitter și apoi extinsă la versiunea web a rețelei sociale. Chiar și așa, compania încă lucrează la îmbunătățirea Space.

Potrivit Owji, utilizatorii vor găsi în curând o filă a Space pe site-ul Twitter. Fila, care este deja testată cu unii utilizatori ai aplicației Twitter, va face mai ușoară descoperirea și programarea camerelor audio. Interesant este faptul că fila are chiar și un câmp de căutare, ceea ce sugerează că utilizatorii vor putea în cele din urmă să caute camere audio pe rețeaua socială.

Descoperirea camerelor audio a altor persoane este oarecum complicată, deoarece Twitter evidențiază camerele audio din conturile pe care le urmăriți. Aceste modificări ar trebui cu siguranță să ajute mai mulți utilizatori să descopere camerele audio cale le plac.

Într-o notă socială, Owji a mai spus că Twitter lucrează la o opțiune de a permite utilizatorilor să se aboneze la buletine informative direct din aplicația Twitter. În acest moment, singura modalitate de a vă abona la un buletin informative este prin-un link trimis la e-mail-ul utilizatorului. Buletinele informative sunt furnizate de Revue, o platformă achiziționată de rețeaua socială la începutul anului.

Nu se știe când aceste noi funcții vor fi disponibile pentru toți utilizatorii, dar le aștept cu mare și poate personal o să le folosesc pe toate.

    Lasă un răspuns