„Trebuie să ne temem de Huawei” – despre ce este vorba în această poveste

De ceva vreme tot apar articole prin presa online de tehnologie cum tot mai multe țări interzic telefoanle în administrațiile publice si recomandă populației să nu mai cumpere produsele firmelor Chinezești.

După ce au terminat cu ZTE, acum sau pus serios pe Huawei sau poate au început cu o firmă mică ca să ajungă direct la Huawei care este cea mai mare firmă de telefoane din China și a treia sau a doua din lume.

Motivul interziceri echipamentelor Huawei este că lucrează direct cu guvernul și serviciul secret din China. Că această firmă spionează și dă raportul Chinei.

Păi dacă așa stă treaba nu știu cine spionează mai mult și mai bine: China sau SUA. China spionează prin Huawei, ZTE și alte astfel de firme, SUA spionează prin Facebook, Google, Apple, Microsoft, Qualcomm, Intel și multe alte firme mari.

Majoritatea firmelor mari sunt din SUA, după care vine Japonia, Taiwan, Europa și pe urmă China.

Dacă mă gândesc bine, cred că este jocul firmelor mari care se simt amenințate de către firmele din China. Uitați-vă în ultimi cinci ani cât de tare s-a ridicat Whuawei, Xiaomi, Oneplus, Alibaba și altele.

Noi, consumatori, nu are rost să ne facem griji din cauza scandalului acesta care se desfășoară la nivel înalt. Dacă vă plac produsele chinezești, cumpărațile încontinuare.

Lasă un răspuns