Tesla Cybertruck

Nici nu a apărut bine Cybertruck, camioneta electrică de la Tesla. Că site-urile și blog-urile de tehnologie au umplut internetul cu articole despre această mașină.

Nu mai are rost să scriu despre ce aduce interesant pentru că sunt destul articole cu date tehnice. O să scriu ce îmi place și ce nu îmi place la camioneta Tesla Cybertruck. Pentru început vă las câteva imagini după care puteți citi părerea mea despre camionetă.

M-am uitat foarte atent la imaginile de mai. Și aproape că nu am ce să zic de rău despre această camionetă. Îmi plăcea dacă avea o altă culoare decât culoarea metalului din care este făcută mașina.

În rest îmi place tot la ea, mai ales că nu are un designe clasic care restul camionetelor. Este o mașină simplă, foarte simplă și nu cred că mai ai nevoie de altceva la o mașină. Roțile mari cum trebuie să aibă orice mașină din această clasă. Zona din spate este mare și în prezentarea oficială au arătat un ATV pe care l-au pus sus. Farurile sunt impresionante, moderne și discrete.

Într-un cuvânt Tesla Cybertruck este extraordinară.

Lasă un răspuns