Termene și condiții

Cristian Moldovan blog, la adresa www.crism.ro, este un blog personal scris de mine, Cristian Moldovan, și care abordează diverse subiecte precum tehnologie, turism, politică, muzică și altele; cu alte cuvinte, subiecte despre care îmi place să scriu, indiferent de tematica lor, și pentru care sper să găsesc oameni cărora le place să citească despre ele.

Site-ul crism.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor în față nu înseamnă că nu putem purta un dialog ca între oameni maturi.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent.

Toate articolele și fotografiile de pe site sunt puse sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul).  Ultima actualizare: noiembrie 2019