Sistemul de operare s-a stricat după ce am terminat toate setările necesare

Ieri am instalat sistemul de operare Ubuntu versiunea 19.10, după două zile de Ubuntu 19.04 și KDE neon. Am instalat programel necesare, am șters programele de care nu am avut nevoie, am făcut setări peste setări să arate ca în imaginea de mai jos.

Acest lucru mi-a luat aproape toată ziua pentru că a trebui să caut tutoriale text, tutoriale video, a trebuie să caut temele, pictogramele neceare. A mai trebuie să fac unele ajustări, din timp a mai luat și instalatul programelor și dezinstalatul celor de care nu am avut nevoie.

După care am trecut la setarea programelor, legarea lor la conturile de socializare și multe altele. Cei cărora le place să se joace cu sistemele de operare știu ce scriu pe aici.

Surpriza a venit astăzi după-masă, după câteva ore, timp cât calculatorul a stat pornit. Când m-am pus la el și am dat să închis o aplicație care a rămas deschisă, aceasta s-a blocat, dar s-a blochat și calculatorul.

Astfel am dat o repornire din butonul de urgență al calculatorului (butonul de reset) și spre supriza mea, Ubuntu nu mai vrut să intre în sistem. Acesta boot-a fără probleme dar se împotmolea acolo, cred că s-a dus ceva fișiere ce ține de xorg sau ceva de genul.

Cum mi-a fost lene să caut rezolvare și să îl repar, am luat totul de la zero pentru că este mult m ușor.

Lasă un răspuns