Press "Enter" to skip to content

Sală Polivalentă la Turda

0

De mult timp se promite o astfel de sală pentru Municipiul Turda, dar știm cu toți cum sunt politicieni români – promit dar nu fac nimic. Se pare că anul acesta este cu noroc pentru noi turdenii, au început lucrările pentru Sala Polivalentă.

Sala Polivalentă va fi construită în aproprierea Stadionului Municipal pe un teren cu suprafața de 6.854 mp cu S+P+1E (subsol, parter și un etaj). Aceasta va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri.

Sala Polivalentă după ce va fi terminată va putea asigura condiții pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizarea de concerte sau alte evenimente socio-culturale. Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilității sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale din orașul nostru.

Cum am scris mai sus, lucrările au început și Sala Polivalentă se construiește între Stadionul Municipal Turda și Bazinul de Înot Semi-Olimpic – a se vedea imaginea de mai jos.

Această sală o să fie un lucru bun pentru orașul Turda și era nevoie pentru o astfel de sală. Astfel ca oraș vom avea mai multe evenimente și o să avem și unde să le organizăm. Mă bucur că acest proiect o să se realizeze și nu mai este doar o poveste pentru campania electorală.

    Lasă un răspuns