Program de actualizare a programelor instalate în Windows

Utilizatorii de Windows știu foarte bine că acest sistem de operare nu are nici o opțiune de a actualiza programele instalate. Așa că este nevoie de un program special care să facă acest lucru pentru a nu mai face tu manual actualizarea programelor preferate.

Sunt multe programe de acest gen în internet, în acest articol scriu despre un program care mi-a plăcut și pe care l-am folosit atunci când am avut Windows.

Patch My PC Updater este programul care îmi place, nu numai pentru că este complet portabil, dar și pentru că va instala toate actualizările fără clic-uri în plus și fără verificare manuală a actualizărilor.

Este ușor să faci diferența dintre aplicațiile actualizate și cele care nu au fost actualizate, deoarece titlurile cu culoarea verde sunt cele actualizate, în timp ce cele cu roșu arată programele care trebuie actualizate. Poate actualiza programele simultan sau se pot debifa cele pe care nu le dorești să fie actualizate sau poți lăsa programul pe auto-actualizare.

Există o mulțime de setări opționale pe care le poți activa, cum ar fi dezactivarea instalări silențioase, permițând actualizarea versiunilor beta, forțând programele să se închidă înainte de a fi actualizate și multe altele.

Patch My PC Updater poate funcționa, de asemenea, ca un simplu program de dezinstalare a tuturor celorlalte programe.

Singurul lucru care nu îmi place și la care ar trebuie să mai lucreze echipa de dezvoltare este interfața cu utilizatorul, care nu este prietenoasă.

Programul funcționează destul de repede, poate să ruleze și de pe o unitate flash (memorie usb) și să execute actualizările automat. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri la acest program.

Am folosit acest program numai în Windows 10 unde funcționează fără nici o problemă, nu știu cum funcționează în Windows 7 și 8.

Descarcă Patch My PC Updater

Lasă un răspuns