Plex oferă Plex TV gratuit

Plex este cunoscut ca un program pentru centru media care te ajută să îți organizezi conținutul video, audio și foto stocate pe calculator sau un server. Se poate face și streaming cu toată colecția pe care o ai pentru că acest serviciu are aplicații pentru televizoare, telefoane, calculatoare etc.

Recent echipa din spatele Plex, au lansat un serviciu de streaming de filme, seriale, documentare și altele complet gratuit dar cu reclame integrate disponibile prin site-ul Plex și toate dispozitivele care acceptă Plex.

Plex promite că nu va deranja utilizatori foarte des cu reclame, va oferi o treime din reclamele care sunt difuzate la televizor. Mai promite pe viitor că va oferi cele mai noi filme de la Hollywood, filme mai rare din țări ca India, Rusia, Japonia și America Latină. Plex a realizat un parteneriat cu studiourile MGM, Lionsgate, Legendary și Warner Bros.

Astfel, Plex dă o lovitură grea celorlați jucători de pe piață, Netflix, Hulu, HBO Go, Amazon Prime, Disney+ sau Apple TV. Lansarea serviciului a fost lansat cu data de 04.12.2019 în mai multe țări decât oricare alt serviciu, inclusiv în România.

Lasă un răspuns