Press "Enter" to skip to content

Planuri cu blog-ul și nu numai

3

Acest articol trebuia să fie publicat primul în acest an, dar așa a fost să fie. Planurile le-am copt recent și astfel a apărut acest articol.

Blog-ul

Dacă tot am creat un site despre Linux și Open Source am ajuns la concluzia că acest blog nu mai se merită să fie despre Tehnologie.

Blogul o să îl transform într-un blog cu subiecte generale. Blog pe care voi publica și păreri personale despre anumite subiecte.

Articolele despre tehnologie și open source vor fi mai puțin dar nu vor dispărea cu totul. Și voi publica și vechile articole.

/ Linux

Am început să scriu mai rar pe blog pentru că mă concentrez mai mult pe site-ul despre Linux și Open Source: rootlinux.ro.

Pe site-ul /(Root) Linux împreună cu colegul Alexandru am hotărât să mai publicăm și articole care nu țin neapărat de Linux sau Open Source – motivul fiind pentru a atrage utilizatorii de calculatoare care nu folosesc sisteme bazate pe Linux.

Personal

Am avut afacerea din dimpul liber unde mă ocupam de instalarea și depanarea programelor și de repararea și curățarea de praf a calculatoarelor.

Nu pot spune că era o afacere, era un fel de afacere combinată cu hobby sau ceva de genul, la care am renunțat după 2, 3 ani de activitate.

Anul acesta vreau să reiau această activitate, dar doar pe partea de depanare și instalare a programelor / sisteme de operare.

Lasă un răspuns