Părerea mea despre Primarul Matei Cristian

În Municipiul Turda primar este o persoană de la PSD, un partid care mie nu îmi place în nici un fel și nici nu o să îmi placă. Nu o să expun motivele de ce nu îmi place partidul pentru că în acest articol vreau să scriu despre cu totul altceva.

Cristian Octavian Matei

Primar este Matei Cristian din PSD, care a fost și director la Compania de Apă Arieș (CAA). Deși nu l-am votat a câștigat alegerile de primar.

Ce vreau să spun este că de când a ajuns primar a făcut foarte multe pentru orașul din care fac și eu parte, cea ce mă bucură și nu pot altceva decât să îl laud pe domnul primar pentru cea ce face.

Locuitorii Municipiului Turda știu cum a fost orașul și ce s-a făcut. Cristian Matei a făcut pentru oraș mult mai mult decât s-a făcut din 1990 până în 2016. În trei ani acest om a făcut destul de multe și mă refer la ce se vede și nu la proiectele care sunt încă pe hârtie.

Pentru cei care nu știu în Turda s-a asfaltat foarte multe străzi mai ales cele secundare și străzile din cartierele cu blocuri unde sunt foarte multe străduțe, a creat și modernizat parcările din oraș, orașul este mult mai curat pentru că se curăță destul de des plus că trimite Poliția Locală să își facă treaba. Și toate acestea așa în mare, ce mai văd și citesc, că nu stau toată ziua să văd ce se întâmplă în oraș.

Primăria Turda administrează un grup pe Facebook unde scrie și pune poze cu tot ce se face în oraș. Grupul poate fi accesat aici. Pagina oficială de Facebook a Primăriei Turda și site-ul oficial.

Domule Matei Cristian toată lauda din partea unui cetățean al Municipiului Turda.

Lasă un răspuns