Press "Enter" to skip to content

Navigator axat pe confidențialitate pentru macOS de la DuckDuckGo

0

Motorul de căutare axat pe confidențialitate DuckDuckGo a lansat astăzi un navigator de internet beta pentru utilizatori de macOS.

DuckDuckGo a anunțat că dezvoltă un navigator rapid și privat pentru calculatoare în decembrie 2021. Este construit de la zero pentru a vă respecta confidențialitatea, fără setări complicate. Acum utilizatorii de macOS pot experimenta noul navigator beta de la DuckDuckGo.

Noul navigator promite să ofere motorul de căutare încorporat al lui DuckDuckGo, protecție pentru cookie-uri, protecție prin e-mail și un un „Fire Button” pentru ștergerea datelor cu un singur clic, ca și caracteristici standard disponibile după instalare. Navigatorul folosește și sistemul Smart Protection al companiei, ceea ce înseamnă că veți vizita mai des versiunile criptate (HTTPS) ale site-urilor în mod implicit (peste 80% dintre clicuri vor folosi conexiuni criptate în funcție de performanța aplicației).

Se așteaptă ca experiența de navigare să fi rapidă, DuckDuckGo susținând că este „deja mai rapid decât Chrome” pe unele benchmark-uri de performanță grafică, folosind în același timp aproximativ 60% mai puține date, pur și simplu pentru că blochează o mulțime de trackere automat. Nu se zgârcește nici cu funcțiile așteptate, oferind marcaje, manager de file, un manager de parole și funcții suplimentare de confidențialitate dacă doriți să reglați opțiunile manual.

Utilizatori de macOS care doresc să încerce acest navigator trebuie să se alăture unei liste de așteptare private, care necesită descărcarea aplicației mobile DuckDuckGo. O dată instalată, mergeți la: Setări > DuckDuckGo pentru desktop, care se află în secțiunea Confidențialitate, apoi faceți clic pe „Alăturați-vă listei de așteptare private”. Aplicația va afișa o notificare când codul de invitației este disponibil.

    Lasă un răspuns