Microsoft realizează o versiune offline a Office 2021

Microsoft a declarat că produsul său Office 2021 va ajunge mai târziu în acest an atât pentru sistemele macOS, cât și pentru cele Windows. Compania va lansa o versiune cloud actualizată și o versiune LTSC (Long-Term Servicing Channel) – care este în esență o versiune offline care va rula pe calculator și nu va necesita un navigator.

LTSC sau versiunea perpetuă este importantă pentru companiile care au întotdeauna o conectivitate fiabilă la internet și preferă să aibă toate aplicațiile și caracteristicile disponibile la nivel local pe sistemele lor.

Compania nu a dezvăluit prea multe detalii despre caracteristicile pe care intenționează să le includă în lansarea viitoare. Dar a spus că modul întunecat în diferite aplicații, capabilități precum matricile dinamice și XLOOKUP în Excel și îmbunătățirile accesibilității vor face parte din revizuire.

Săptămâna trecută, viitorul test al modului întunecat al Microsoft Word a ieșit în evidență și pare îngrijit. Vă puteți aștepta la modificări vizuale similare în alte produse.

Modul întuneric în Microsoft Word
Modul întuneric în Microsoft Word

Microsoft va oferi asistență pentru Office 2021 timp de cinci ani în loc de cei șapte ani promiși pentru lansările anterioare.

Compania a spus că nu intenționează să schimbe prețurile acestor produse pentru moment. Pentru referință, Microsoft Office 2019 a fost vândut la 249,99 $ ca achiziție unică pentru o sigură licență.

Firma intenționează să lanseze o previzualizare a versiunii LTSC în aprilie. Împreună cu Office 2021, Microsoft va lansa și o versiune perpetuă a Windows 10 anul acesta.

Lasă un răspuns