Alexe-Cristian Moldovan

Acasă Depanare software Testimoniale
donatie
logo

Socializare

Diverse

Contact

Am onoarea să vă salut

Anonimitate cu ajutorul navigatorului de internet

Private Web Browser

Acum a venit rândul și navigatoarelor de internet (browser web) care oferă confidențialitate, anonimitate și securitate în navigarea prin marele internet.

Și de această dată vă prezint trei ustensile de navigat, și acestea sunt: Iridium Browser, Brave Browser care au la bază Chromium și Tor Browser care este construit peste Mozilla Firefox ESR. Primul navigator este dezvoltat în Germania și este susținut puternic de Open Source Business Alliance. Brave îl are în spate pe co-fondatorul Mozilla plus o echipă fantastică iar Tor Browser are în spate bine cunoscute echipă care dezvoltă Proiectul Tor.

Nici unul dintre aceste navigatoare nu este de neglijat pentru că sunt destul de puternice, sunt construit peste alte unelte foarte bune și sunt dezvoltate de oameni care au îmbrățișat securitatea și confidențialitatea pe internet. Îți recomand să le testezi pe toate trei și să rămâi la cel care îți place cel mai mult sau care te ajută cel mai mult în cea ce faci.

O mică descriere:

Iridium Browser are la bază proiectul Chromium. Toate modificările sporesc intimitatea utilizatorului și asigură că sunt utilizate cele mai recente și cele mai sigure tehnologii. Transmiterea automată a interogărilor parțiale, a cuvintelor cheie și a măsurătorilor către serviciile centrale este împiedicată și apare doar cu aprobarea utilizatorului. În plus toate pachetele noastre se pot verifica și reproduce, stabilind proiectul înaintea altor furnizorii de servicii de securitate.
Brave se află într-o misiune de a repara internetul, oferind utilizatorilor o experiență de navigare mai sigură, mai rapidă și mai bună – în timp ce crește sprijinul pentru creatorii de conținut printr-un nou ecosistem de recompense bazat pe atenție. Brave are o sursă deschisă și construită de o echipă de pionieri orientați spre confidențialitate și performanță, fondată de inventatorul Javascript și co-fondator al Mozilla.
Tor Browser vă permite să utilizați Tor pe Microsoft Windows, Apple macOS sau GNU/Linux fără a fi nevoie să instalați niciun program. Acesta poate rula de pe o unitate flash USB, vine cu un browser web pre-configurat pentru a vă proteja anonimatul și este autonom (portabil).

Mai multe informații:

Copyleft © 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 - Temă de Alexe-Cristian Moldovan

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii sunt libere (GNU AGPL).
Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.