Alexe-Cristian Moldovan

Acasă Depanare software Testimoniale
donatie
logo

Socializare

Diverse

Contact

Am onoarea să vă salut

Hold - aplicația care te recompensează dacă nu stai pe telefon

Hold App

Luna trecută (Martie 2018) am dat peste un articol în care era prezentată o aplicație care părea interesantă din descrierea titlului, așa că am deschis acel aricol și am citit ce scria acolo.

Aplicația este interesantă deoarece te recompensează dacă stai cât mai puțin pe telefon, dar cum o face aceasta este partea ce mai interesantă. Din momentul în care începi să utilizezi aplicația începi să primești puncte pe care le poți schimba în bilete de cinema, popcorn, sau cafea.

În momentul când am citit eu despre Hold, această aplicație era populară în Norvegia, Danemarca, Suedia și urma să fie lansată și în Marea Britanie. Din păcate aplicație nu este lansată în România și se pot schimba punctele la noi în țară, dar dacă călătoriți în țările mențiionate mai sus cu siguranță puteți provita de acele puncte acumulate.

La fiecare 20 de minute în care nu foloșești telefonul primești 10 puncte, între orele 07:00 - 23:00 în fiecare zi a săptămâni. Punctele primite pot fi schimbate în bunuri și servicii prin intermediul platformei, cu brand-uri precum Caffe Nero, cinematografele Vue sau Amazon.

De exemplu pentru a avea parte de două cafele gratuite trebuie să strângi 300 de puncte, echivalentul a 10 ore de funcționare a aplicației Hold. Pentru un popcorn ai nevoie de 60 de puncte, adică 2 ore de funcționare a Hold.

Și acum vine partea studiilor efectuate de specialiști englezi care spun că elevii care nu și-au folosit telefonul la școală au nregistrat o creștere cu 6.4% a performanțelor școlare.

Aplicația se găsește pe Android cât și pe iOS.

Copyleft © 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 - Temă de Alexe-Cristian Moldovan

Textul și imaginile din pagină sunt libere (CC BY-SA). Codul sursă al paginii sunt libere (GNU AGPL).
Oricine este liber să folosească, să copieze, să modifice și să (re)distribuie această lucrare în condițiile licențelor de mai sus.