Press "Enter" to skip to content

Jocuri gratuite de la Netflix

0

Compania Netflix intenționează să intre pe piața jocurilor video și acestea vor fi oferite gratuit cu toate abonamentele existente, fără costuri suplimentare pentru abonații. Netflix reiterează, de asemenea, că nu vor exista achiziții, monetizare sau micro-tranzacții în joc – spre deosebire de majoritatea jocurilor de pe piață. Netflix spune că se concentrează pe plăcerea utilizatorilor mai presus de orice altceva.

Ca o reamintire, jocurile de pe Netflix vor fi incluse în abonamentele membrilor și nu vor avea reclame sau achiziții în aplicație, astfel încât jocul să se concentreze exclusiv pe plăcere și nu pe generarea de bani.

a declarat Compania Netflix

Adevărul este că jocurile vor fi adiționale la planurile de abonament Netflix. Ideea este de a crea mai mult conținut orientat spre valoare și de a asigura păstrarea abonaților. Investiția consumatorilor în jocuri video mai mici, care sunt ușor accesibile în cadrul unei aplicații, este o modalitate excelentă de a realiza acest lucru – cu cât cineva urmărește (și curând joacă) Netflix, cu atât este mai probabil să păstreze serviciul.

Abonamentele creează anumite tipuri de comportamente ale utilizatorilor (de exemplu, vizionarea excesivă), care sunt valorificate direct cu facturarea recurentă și ciclurile de rotație a conținutului și, de obicei, regula generală este cu atât mai mult conținut oferit, cu atât vor rămâne abonați mai mult timp.

Jocurile video sunt doar o altă parte neexploatată pentru păstrarea abonamentului Netflix. Este o modalitate de a oferi mai multă varietate și o altă formă de angajament care ține oameni în ecosistem.

Netflix spune că jocurile sunt în „primele zile” și compania va încerca „diferite tipuri de jocuri”. Compania a achiziționat recent primul său dezvoltator de jocuri pentru a-și alimenta eforturile de lansare pe piața de jocuri – Night School Studios, este un dezvoltator independent din spatele jocurilor Oxenfree. Vor mai urma și alte achiziții, declară Netflix.

Jocurile vor începe să fie lansate mai întâi pe mobil și apoi vor ajunge pe alte dispozitive, inclusiv pe PC și console. Toate jocurile vor fi oferit prin intermediul aplicației Netflix.

Fiecare dispozitiv este candidat pentru un fel de experiență de joc

a declarat Greg Peters, COO Netflix

    Lasă un răspuns