Press "Enter" to skip to content

În curând trebuie să ne schimbăm numele de utilizator pe Discord

0

Discord renunță la eticheta de patru cifre pe care o pune după numele de utilizator, pentru a face „mai ușoară conectarea” cu alți utilizatori.

După cum se menționează într-o postare pe blogul Discord, această schimbare îi va forța pe majoritatea utilizatorilor să își schimbele numele de utilizator, deoarece Discord nu va mai avea eticheta de patru cifre care distinge o persoană cu același nume de utilizator de alta.

În loc să aveți un indicator de patru cifre adăugat la numele de utilizator, veți avea un nume de utilizator alfanumeric unic cu simbolul „@” în față.

De asemenea, veți avea posibilitatea de a alege un nume de afișare care nu este unic și care poate include caractere speciale, spații, emoji și caractere nelatine; cea ce face ca platforma să semene mult mai mult cu alte rețele de socializare.

De asemenea, o face să semene mai puțin cu platforma de jocuri de noroc ca la început, cu sufixe asemănătoare celor folosit pe servicii precum Steam, Battle.net și Xbox.

Din păcate, acest proces înseamnă că toată lumea de pe Discord va trebui să selecteze un nou nume de utilizator.

Potrivit Discord, vă puteți actualiza numele de utilizator treptat „în următoarele săptămâni”, iar platforma vă va anunța când veți putea face acest lucru.

Compania spune că va acorda prioritate utilizatorilor de mult timp de pe Discord, ceea ce înseamnă că, cu cât aveți contul mai vechi, cu atât mai repede veți putea să vă alegeți un nume nou.

Discord New Username

În plus, Discord menționează că numele de utilizator și identificatorul anterior vor funcționa în continuare ca pseudonim după ce va începe să elimine eticheta numerică. Acest lucru înseamnă că prietenii voștri vă pot găsi în continuare sub vechiul nume de utilizator.

Recunoaștem că aceasta este o schimbare mare. Este posibil să existe hopuri cu acest proces și poate fi greu să vă despărțiți de acel „#0001” care a însemnat mult pentru dumneavoastră de-a lungul anilor. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a gestiona lucrurile cât mai ușor posibil.

scrie co-fondatorulrul Discord, Stanislav Vishenvskiy

Discord supune că inițial a fost lansat cu scopul de a le permite utilizatorilor să aleagă orice nume de utilizator doresc, dar etichetele cu patru numere au devenit în cele din urmă „o problemă tehnică” pe care nu a „abordat-o în mod adecvat”, menționând că numele de utilizator sunt adesea „prea complicate sau obscure” pentru a fi memorate și împărtășite cu prietenii.

    Lasă un răspuns