În 3 zile ajunge marfa comandată – dacă există pe stoc

În urmă cu ceva vreme am dat o comandă online (21 ianuarie) pentru un anumit produs de care am nevoie și pentru că era la promoție, plus că se lăudau că produsul ajunge în 3 zile.

Au trecu acele 3 zile și mi-am spus că cine știe ce s-a întâmplat dar cu siguranță ajunge în următoarea zi, care trebuia să fie ziua de Luni pentru că sâmbăta și duminica firmele de curierat nu lucrează.

Problema de care m-am lovit pentru prima dată este că a trecut o săptămână (28 ianuarie) și produsul comandat nu a ajuns la mine. Și astfel am început să trimit 3 e-mail-uri, un e-mail la firma care se ocupă de magazinul online și două e-mail-uri la firma care vinde produsul.

Aceste două firme sunt: eMAG și Ventum Games , la primele două e-mail-uri nu a răspuns nimeni și ieri (30 ianuarie) am trimis ultimul mesaj la care nu am primit mesaj din nou. Dar seara am primit un sms cum că comanda este pregătită pentru livrare.

Surpriza a venit în această după-masă (31 ianuarie 2018) printr-un alt sms în care firma Ventum Solutions mă anunță că livrarea mai durează între 3-5 zile pentru că au rămas fără marfă pe stoc.

Stau și mă întreb dacă chiar așa de greu le-a fost să anunțe de prima dată că au rămas fără marfă pe stoc și dacă vreau să mai aștept sau să îmi ofer alt produs de acei bani. Dar este mai bine să nu zici nimic către client și să își bată clientul capul.

Recomand să fiți atenți când vă faceți cumpărăturile de pe eMAG să vă feriți de firma Ventum. Și eMAG-ul are vine ei pentru că nu trage la răspundere firmele care își vând marfa pe platforma lor.

Lasă un răspuns