Google reamintește că Google+ se închide

Google reamintește utilizatorilor de Google+ printr-un e-mail că platforma urmează să fie închisă pe data de 2 aprilie 2019. Și cei care doresc să își salveze datele postate de-a lungul timpului pe rețeau de socializare, ar fi bine să înceapă cât mai repede.

Dacă ai fost foarte activ pe Google+ cu siguranță ai strâns multă informație, cum ar fi: poze, link-uri, text, clipuri video etc.. Și toate aceste date se descarcă destul de greu și nu are rost să lași pe ultima zi salvarea lor.

Anunț-ul de la Google sună astfel:

Ai primit acest e-mail deoarece ai conținut în contul tău Google+ personal (de consumator) sau într-o pagină Google+ pe care o gestionezi.Îți reamintim că, pe 2 aprilie 2019, vom închide versiunea Google+ pentru consumatori și vom începe să ștergem conținut din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor.Este posibil să fie nevoie de mai mult timp pentru descărcarea conținutului Google+, deci începe înainte de 31 martie 2019.Niciun alt produs Google (cum ar fi Gmail, Google Foto, Google Drive și YouTube) nu va fi închis împreună cu versiunea Google+ pentru consumatori, iar Contul Google pe care îl folosești pentru a te conecta la aceste servicii va fi păstrat. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup deja în Google Foto nu vor fi șterse.Pentru mai multe informații, consultă întrebările frecvente complete legate de închiderea Google+.Întreaga echipă Google+ îți mulțumește că ai făcut din Google+ un loc special.Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043Ai primit acest anunț obligatoriu prin e-mail privind serviciile pentru a te anunța în privința unor schimbări importante legate de pagina, produsul sau contul tău Google+.

Lasă un răspuns