Press "Enter" to skip to content

Google Now vă permite să creați muzică de operă cu Blob-uri

0

Nu există nici o limită la Google Experiments. Compania încearcă întotdeauna ceva nou și interesant.

Cel mai recent experiment al Google este deosebit. Compania a creat un site care vă permite să trageți de câteva blob-uri pentru a crea muzică de operă. Este cu siguranță ciudat, dar este și interesant de văzut cum Google poate folosi machine learning pentru a crea muzică care sună fantastic.

AI Blob Opera de la Google

Google AI Blob Opera este un instrument de divertisment cu care să te joci. Pentru noi, utilizatorii finali, instrumentul este doar câteva blob-uri pe care le puteți trage pentru a crea muzică de operă frumoasă.

Artistul David Lee și Google au pus la punct învățarea automată pentru a crea acest instrument distractiv. Nu numai că Lee a lucrat la instrument, dar cântăreții Cristian Joel, Frederick Tong, Joanna Gamble și Olivia Doutney au înregistrat 16 ore de cântat pentru a învăța AI cum să facă muzică.

Folosirea acestuia este la fel de simplă ca și glisarea blob-urilor în sus și în jos pentru schimba sunetul vocalelor. De acolo, algoritmul de învățare automată îi va ajuta pe ceilalți blob-uri să se armonizeze cu mișcările pe care le faceți.

    Lasă un răspuns