Google mi-a blocat contul, nu mai am acces la nimic – partea 2

După ce am aflat că Google mi-a dezactivat contul pentru că am încălcat regulile lor – lucru pe care nu știu să îl fi făcut. Am făcut pași necesari pentru a activa contul și astăzi am primit un nou e-mail de la Google.

Examinarea contul nu a durat două zile așa cum au spus ei printr-un enunț pe pagina contului, a durat o zi și jumătate. Astăzi am primit mult așteptatul e-mail cu un mesaj care nu mă bucură deloc.

Google a spus că a analizat contul meu și au spus că nu mi-l activează pentru că contul meu a încălcat regulile lor, fără nici o altă explicație.

Mă așteptat să îmi ofere și ceva explicație în care să îmi spună/arate ce regulă/reguli am încălcat mai exact și ce am făcut în aceea noapte, dar nimic.

Părerea mea este că această examinare nu s-a făcut cum trebuie, mai ales că a durat o zi și jumătate și după mulți ani de istoric despre mine. Practic știu totul despre mine, ce am făcut, ce fac și care îmi sunt intențiile – așa cum știe și Facebook.

Dacă cei de la marele G se pun să analizeze cum trebuie tot istoricul meu, care se întinde pe câțiva ani buni, sunt sigur că descoperă că nu am încălcat regulile companiei în urmă cu două nopții.

Sunt mai mult ca sigur că cineva mi-a spart contul și cine știe ce manevre a făcut și eu acum trebuie să trag. Dar nu este nici o problemă, problema este că cei de la marele G nu au examinat cum trebuie activitatea de pe cont.

Am mai trimis o solicitare de activare a contului și dacă nici de această dată nu vor să îmi activeze contul, le spun la revedere și bine ai venit concurenței.

Concluzia este:

În concluzie le mulțumesc celor de la Google că îmi șterg pozele, documentele și informațiile, dar și că mă lasă fără e-mail, mail care este legat la multe site-uri/conturi importante plus alte informații utile și importante salvate prin Docs, Task, Calendar și ce servicii/aplicații am mai folosit de la ei.

Cu siguranță nu îmi voi mai face cont la el și voi căuta alternative în locul serviciilor oferite de Google.

Lasă un răspuns