Gestionează contul de găzduire a site-ului din telefon

Am primit un e-mail de la o firmă de găzduire (hosting) site-uri la care am fost client, în care mă anunță că au o aplicație pentru telefon de unde se poate administra contul de găzduire sau hosting cum se zice de obicei 🙂

Nu fac nici o reclamă cu acest articol, dar aud pentru prima dată ca o firmă de găzduire să ofere o aplicație de administrare de pe telefon. Poate că or mai fi și alte firme care fac acest lucru, dar cred că în România este singura care face acest lucru, cel puțin din ce știu eu. Sunt toate șansele să nu fiu la zi cu aceste noutăți.

Firma care mi-a trimis mesajul de în care specifică acest lucru este Găzduire.net, o firmă de care am fost mulțumit și nu am avut probleme de loc.

Mesajul sună astfel:

Gazduire.Net lansează prima aplicație de mobil pentru hosting din România special dedicată administrării serviciilor de profil cu toate funcționalități-le necesare integrate.

Așa cum te-am obișnuit, flexibilitatea și inovația vor fi întotdeauna atuul nostru. În 2014 am lansat primul site de găzduire responses din România. Acum aducem clienților noștri prima aplicație de mobil pentru Android și iOS complet integrată cu serviciile specifice și cu notificări personalizate pentru fiecare acțiune sau atenționare necesară (emitere factură, răspuns la tichet, activare servicii, etc).

Aplicația Gazduire.Net îți aduce contul tău de client direct pe telefonul mobil. Odată autentificat în aplicație vei putea accesa imediat toate serviciile și domeniile tale, vei putea face comenzi noi și vei putea depune sau vizualiza răspunsuri la tichetele de suport. Funcția de notificări îți aduce atât conectarea imediată direct pe itemul notificării cât și anunțarea instant cu privire la orice se modifică în contul tău de client de la Gazduire.Net.

…..

de gazduire.net

Anunțul complet se poate citi în articol-ul oficial de aici. Pentru Android aplicația se poate descărca de la: Google Play.

Partea ce mai nasoală este că nu oferă nici o legătură de descărcare în e-mail dar nici pe site-ul lor. Și astfel nu pot oferi un link spre aplicația din AppStore.

Lasă un răspuns