Facebook renunța la aplicația pentru Windows

Aplicația oficială Facebook pentru Windows 10 nu este foarte folosită de utilizatori, și prin urmare nu este o surpriză faptul că Facebook intenționează să „omoare” aplicația.

Recent Facebook a trimis un mesaj utilizatorilor activi ai aplicației de Windows 10, informându-i despre intenția lor de a întrerupe dezvoltare aplicației.

Este destul de interesantă această mutare, deoarece aplicația urmează a fi scoasă din Microsoft Store curând.

Mesajul trimis de Facebook este:

Deoarece utilizați aplicația Facebook desktop pentru Windows, am vrut să ne asigurăm că sunteți conștienți că această aplicație nu va mai funcționa începând cu vineri, 28 Februarie 2020. Puteți să vă contactați prieteni și accesa funcțiile preferate din Facebook conectându-vă prin browser-ul dvs. la www.facebook.com.

Pentru cea mai bună experiență asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune de browser, inclusiv noul Microsoft Edge.

Puteți accesa în continuare Messenger pe site-ul Facebook sau conectându-vă prin intermediul browser-ul dvs. pe www.messenger.com. Dacă preferați o aplicație desktop pentru conversații, încercați noul Messenger pentru Windows pe care îl puteți descărca acum din Microsoft Store.

Vă mulțumim că utilizați aplicația Facebook desktop pentru Windows,

Echipa Facebook

Facebook

Facebook a înlocuit recent vechea aplicație Facebook UWP cu o nouă aplicație Electron, dar se pare că atunci când vine vorba de aplicația completă de Facebook, compania a decis că ar avea mai mult sens să-i direcționeze pe utilizatori către site-ul lor.

Lasă un răspuns