Press "Enter" to skip to content

Dropbox testează aplicația pentru procesorul M1

0

Datorită faptului că Apple Silicon este construit folosind arhitectura ARM, înseamnă că aplicațiile dezvoltate pentru procesoare x86, precum cele realizate de Intel și AMD, nu vor fi 100% compatibile. În cazul Apple, aceștia folosesc un instrument numit Rosetta care convertește aplicațiile x86 în aplicații compatibile cu ARM.

Nu este întotdeauna cea mai ideală soluție, deoarece acestea nu sunt neapărat optimizate, dar având în vedere cât de noi sunt procesoarele Apple Silicon, pentru moment trebuie să facă acest compromis. Vestea bună pentru utilizatorii Dropbox este că compania a spus că testează o versiune a aplicației care va fi compatibilă cu procesorul M1.

Înainte de acesta, utilizatorii se plângeau de lipsa suportului M1, mai ales că aplicațiile convertite prin Rosetta ajung, uneori, consumatoare de baterie din lipsa optimizări. Aceasta înseamnă că, indiferent de durata de viață a bateriei promovată de Apple, a fost compromisă prin lipsa aplicațiilor optimizate corespunzător.

Dropbox acceptă în prezent Apple M1 prin Rosetta. Avem o versiune internă cu suport nativ pentru M1, pe care o testăm în prezent și ne angajăm să o lansăm în prima jumătate a anului 2022. Deși cerem în mod regulat feedback clienților cu privire la noile produse sau funcții, aceasta nu a fost una din acele cazuri.

potrivit Dropbox

    Lasă un răspuns