Press "Enter" to skip to content

Dispensere cu dezinfectant în autobuze

0

Municipiul Turda este primul și s-ar putea să fie și singurul în prezent care are dispensere cu dezinfectant instalate în mijloacele de transport în comun.

Primăria Turda, prin compania de transport public (TUP), a implementat un proiect menit să protejeze populația municipiului și să ofere cetățenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun. Astfel, în toate autobuzele au fost montate dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populației, pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii virușilor.

Primarul Matei Cristian

Astfel cetățeni care se folosesc de transportul în comun au șansa de a se dezinfecta atunci când se urcă sau coboară în/din autobuze. Dar tot o dată este bine să respecte și minimul de protecție.

Fiecare autobuz dispune de 2 dispensere cu dezinfectant și instrucțiuni de folosire. Astfel călători se pot informa înainte să folosească soluția pentru a se dezinfecta pe mâini.

Încurajăm toți călători să utilizeze aceste dispozitive, să își dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre.

Primarul Matei Cristian

    Lasă un răspuns