Press "Enter" to skip to content

Dacia Logan RS cu 300 de cai-putere

0

Dacia Logan este o mașină simplă și ieftină, dar din când în când se mai trezește câte un fan și modifică o astfel de mașină. Astfel în Algeria a apărut o Dacia Logan RS, model 2007, modificată care ajunge la 300 CP.

Acest model are frâne Brembo de la Renault Megane RS pe față și de la Clio RS pe spate, anvelopele sunt Michelin Pilot Sport 4 iar motorul de 300 de cai-putere este de pe un Renault Clio RS 2.0 litri și cutia de viteze este una manuală în șase trepte.

Aproape totul este luat de la un Renault Megane RS. Șasiul a primit câteva „retușuri” plus arcuri mai rigide și bare anti-ruliu.

Nici interiorul nu a scăpat și aici modificările aduse sunt: scaune-scoică, volan sport îmbrăcat în Alcantara, dar și restul interiorului tot în Alcantara este făcut. Dacia Logan RS mai vine cu aer condiționat automat și pornirea se face la buton – dar nu lipsește și sistemul audio cu subwoofer care ocupă jumătate de portbagaj.

Investiția totală nu se știe, dar cu siguranță s-a ajuns în jurul cifrei de 20.000 – cel puțin asta este aprecierea mea.

Sursa: playtech.ro și www.auto-bild.ro

    Lasă un răspuns