Press "Enter" to skip to content

Cum va arăta viitorul meu birou

0

Acum biroul meu este aglomerat cu tot felul de lucruri pe lângă monitor, tastatură și mouse, pus într-un colț al dormitorului pentru că sunt în construcție. După ce se termină lucrările, mă apuc de construirea biroului împreună cu tehnica IT.

Știu ce vreau să îmi cumpăr și sigur nu o să găsesc tot ce îmi trebuie, dar ceva asemănător tot o să găsesc sau trebuie să îmi fac un obicei de a cumpăra și din afara țării.

Performanță mare nu am nevoie și nici performanță slabă nu am nevoie, undeva la mijloc este perfect pentru mine. Îmi place un desktop bine făcut, dar tot mai mult trag spre un laptop.

Configurația biroului va fi astfel:

Biroul va fi făcut la comandă și nu voi cumpăra unul din magazin, aș vrea să fie de culoare neagră, dar mai mult ca sigur o să aibă o culoare care să se potrivească cu restul încăperi. În mare știu cum trebuie să arate, dar mai trebuie să lucrez la plan.

Laptop vreau să fie de la Dell – am impresia să sunt mai premium – să aibă un procesor AMD Ryzen 5, cel puțin 8GB memorie RAM, un SSD de cel puțin 500 GB (cu timpul o să pun unul de 1TB) și dacă o să aibă placă video dedicată cu atât mai bine.

Tastatura vreau să fie de la Logitech și îmi place modelul K780, care este un model simplu cu un designe interesant, este wireless și are o culoare negru cu alb.

Mouse-ul tot de la Logitech o să fie și îmi place modelul MX Master 3 Mid Grey, din păcate aceste nu este pe alb, dar vine tot pe tehnologie wireless.

Boxele le vreau pe wireless chiar dacă sunetul se aude mai bine prin cablu, vreau să folosesc cât mai puține cabluri și astfel am ales boxele Logitech Z207 2.0 White.

Monitorul va fi de la aceeași firmă ca și laptopul, deci va fi un Dell. Nu m-am decis asupra modelului dar știu că vreau unul de 27″.

Poate o să mai adaug pe listă un stand pentru laptop, căști cu tot cu stand și un scaun de birou elegant dar și comod. În mare cam asta este lista de cumpărături pentru noul birou, nu o să le cumpăr pe toate odată, dar pe rând o să ajungă toate pe noul birou.

PS: În timp ce am scris acest articol am căutat rapid și celelalte componente pe care le doresc.

Până la urmă am găsit ceva asemănător cu ce doresc, doar că laptopul nu are procesor de la AMD.

    Lasă un răspuns