Press "Enter" to skip to content

Cum să descărcați în mod legal filme pentru a le viziona offline

2

Aproape toți folosim acum serviciile de streaming pentru a viziona cele mai tari filme și emisiuni TV noi. Cu toate acestea, streamingul are încă defecte majore… aveți nevoie de o conexiune la internet. Ceea ce înseamnă că nu sunt atât de convenabile atunci când călătoriți.

Din fericire, multe dintre cele mai bune servicii de streaming vă permite acum să descărcați filme pentru a le viziona offline; și totul gratuit, ca parte a contului tău normal. Deci, în acest articol, vă voi arăta cum să descărcați filme pentru a le viziona offline, gratuit și legal.

Netflix

Puteți viziona filme offline pe Netflix cu abonamentul vostru obișnuit, iar descărcarea de conținut nu este luată în considerare pentru numărul de ecrane pe care aveți permisiunea de a le vizualiza (puteți descărca pe același număr de dispozitive pe care planul vostru permite transmiterea în flux).

Nu tot conținutul este disponibil pentru descărcare, ci doar căutați butonul Descărcare pe pagina de descriere a filmului din aplicația iOS sau Android.

Dacă vreți să știți cum să descărcați filme pe un laptop cu Netflix, este simplu: trebuie să folosiți aplicația de calculator în loc de navigator. Există o aplicație Netflix pentru Windows 10 și 11 în Microsoft Store și puteți folosi aplicația Android pe majoritatea Chromebook-urilor. Din păcate, nu există nici o aplicație Netflix pentru macOS sau Linux, așă că nu puteți viziona Netflix offline pe aceste platforme.

Netflix facilitează căutarea după gen sau cuvinte cheie. Unul dintre cele mai bune lucruri despre utilizarea Netflix pentru a viziona conținut offline este viteza de transfer rapidă. Experiența voastră poate varia în funcție de detaliile conexiunii, dar majoritatea oamenilor vor putea descărca un film în câteva minute.

Descărcați: Netflix pentru Android și iOS (de la 9.99 $ la 19.99 $ / lună, fără taxe pentru vizionarea offline)

Amazon Prime Video

Este ușor să descărcați filme pe Amazon Prime Video pentru a le viziona offline. Doar apăsați lung pe un episod pe care doriți și selectați Descărcare din meniul pop-up. De asemenea, puteți atinge butonul Descărcare de sub descrierea filmului ales, apoi să atingeți Lucrurile mele pentru a vă accesa filmele offline.

Unul dintre cele mai puternice avantaje ale Amazon Prime Video este faptul că oferă o gamă largă de filme noi și clasice, plus o mulțime de opțiuni pentru copii.

Rețineți că Amazon Prime Video oferă conținut transmis în flux și descărcabil, împreună cu numeroase alte avantaje ca membru. Acestea includ acces la seria audio Audible, cărți electronice Kindle și melodii, plus livrare gratuită și rapidă pentru produsele Amazon eligibile pentru Prime.

Descărcați: Amazon Prime Video pentru Android și iOS (necesită un abonament Amazon Prime de la 14,99 $ / lună sau 139 $ / an)

TED

Căutați puțină perspectivă și inspirație în timpul călătoriei? Folsiți aplicația TED pentru a umple golul. Puteți descărca conținut pentru vizionarea ulterioară dacă sunteți pe un laptop și intenționati să îl luați în călătorie. În caz contrar, asigurați-vă că aveți aplicația TED instalată pe dispozitiv înainte de plecare.

TED oferă peste 2.000 de conținut pentru descărcare șî include subtitrări pentru multe limbi (inclusiv româna). După ce ați găsit o discuție TED care pare utilă, faceți clic pe pictograma roșie Descărcare pentru a începe transferul fișierului pe dispozitiv.

TED oferă, de asemenea, o funcție interesantă care creează liste de redare personalizate în funcție de subiectele care vă plac și de timpul liber pe care îl aveți. Puteți, de asemenea, să vă uitați printr-o selecție dintre cele mai populare TED Talks dacă aveți probleme în a vă decide pe care să-l vizionați.

Spre deosebire de celelalte aplicații prezentate până acum, aceasta este gratuită, ceea ce o face o alegere bună pentru consumul de conțiut media care ține cont de costuri.

Descărcați: TED pentru Android și iOS (gratuit)

Google TV

Puteți descărca filme și emisiuni TV de pe Google Play pentru a le viziona offline. Google TV, cunoscut anterior sub numele de Google Play Movie and TV, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a închiria filme noi și puteți descărca filmele pe care le-ați cumpărat până la cinci dispozitive.

Dacă sunteți pe iPhone, nu puteți face achiziții în cadrul aplicației, așă că încărcați ceea ce aveți nevoie înainte de a pleca de acasă. Nu aveți aceeași problemă pe Android.

Găsirea conținutului pe Google TV este ușoară datorită aspectului ușor de utilizat. Este similar cu Amazon Prime Video, cu instantanee ale evaluărilor utilizatorilor, astfel încât să puteți găsi rapid filmele care trebuie văzute.

A putea descărca filme și emisiuni pe mai multe dispozitive este o veste bună atunci când călătorești cu copii și nu ai un sistem DVD player pe bancheta din spate. Oferă fiecărui copil propriul dispozitiv și așteaptă cu nerăbdare ore de călătorie fără gălăgie 🙂

Descărcați: Google TV pentru Android și iOS (gratuit, prețurile variază pentru conținutul desărcabil)

YouTube Premium

Puteți descărca filme gratuite pentru a le viziona offline pe YouTube, dacă le găsiți. Există o mulțime de filme gratuite pe YouTube. Există un buton Descărcare pe pagina fiecărui videoclip, dar trebuie să vă abonați la serviciul YouTube Premium pentru ca acesta să funcționeze. Chiar și atunci, nu totul este disponibil offline.

YouTube Premium este un serviciu pe bază de abonament disponibil în anumite țări, inclusiv România. YouTube Premium vă oferă acces la milioane de videoclipuri fără reclame, permite streaming în fundal și include acces la serviciul de streaming YouTube Music Premium. Permite și vizionarea legală offline și există o secțiune specială pentru copii.

Vă puteți înscrie la serviciu pe Android accesând contul vostru din aplicația YouTube. Pentru dispozitivele iOS, puteți plăti pentru YouTube Premium prin iTunes. De asemenea, asigurați-vă că profitați de perioada de încercare gratuită de 30 de zile la prima înscriere.

Descărcați: YouTube Premium pentru Android și iOS (11.99 $ / luna după încheierea perioadei de încercare gratuită)

Vimeo

Un alt loc bun pentru filme offline gratuite este Vimeo. Are o funcție „vizionați mai târziu” care vă permite să marcați videoclipurile pentru o perioadă mai convenabilă, cum ar fi atunci când călătoriți. Atingeți săgeata familiară în jos pentru a începe descărcarea videoclipului ales. Îl puteți găsi apoi în secțiunea Offline a aplicației.

Vimeo a fost primul site de streaming video care a permis streamingul de înaltă definiție și, de loc surprinzător, puteți viziona în continuare o mare parte din conținutul site-ului la înaltă definiție, inclusiv conținut de la regizori independenți și videoclipuri muzicale de la stele în devenire.

De asemena, mulți consumatori de streaming le place să folosească Vimeo. Deoarece nu are reclame și nu are nevoie de abonament (deși nu este unul dintre serviciile de streaming pe care le puteți viziona fără a vă înscrie).

Descărcați: Vimeo pentru Android și iOS (achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Cum să vizionezi filme gratuite offline

Ești gata să pornești la drum? Atunci plictiseala legată de călătorii ar putea fi un lucru din trecut. Indiferent dacă vă abonați la un serviciu sau sunteți mulțumit de descărcări unice și de conținut gratuit, este ușor să vizualizați filmul în timp ce călătoriți, datorită acestor site-uri excelente cu opțiuni de descărcare a filmelor preferate. Și dacă ești fan Disney+, poți descărca și filme de acolo.

  1. De fapt filmele nu sunt gratuite deoarece se plătește un abonament lunar la platformele enumerate de tine.

    • Nu este vorba de abonamentele pe care le plătești, este vorba strict de descărcarea lor.

Lasă un răspuns