Cu toate la Google

De câteva zile mă gândesc să trecut cu tot ce pot la serviciile oferite de Google. Pentru că Google are un ecosistem destul de bun și mare.

De exemplu pentru blog folosesc WordPress, pentru notițe folosesc Simplenote etc.. În locul acestor două servicii/programe aș putea trece cu blogul la Blogger iar pe partea de notițe să folosesc Keep.

Nu mă gândesc la partea cu spionatul pentru că oricum Google are toate datele despre mine și știu că se poate și să renunț la ei pentru a nu mai afla nimic de aici în colo. Dar pentru a mă folosi de servicii bune și gratuite trebuie să dau ceva la schimb.

În fine, închid acest subiect. Cum am scris mai sus mă gândesc să trec cu tot ce pot la Google pentru că este un ecosistem destul de bun și bine pus la punct. Nu o să mai fiu nevoit să îmi fac zeci de conturi la diverse servicii și firme. Si6cred că este mult mai productiv și mai ușor în acest fel.

De exemplu, WordPress este o platformă mult mai bună decât Blooger, dar pentru un simplu blog este perfect serviciul oferit de Google.

Lasă un răspuns