Press "Enter" to skip to content

Cu cine am votat

0

S-a terminat cu alegerile, deci se poate vorbi despre ce s-a votat și cu cine s-a votat. Exit-poll-uri spun că Ioannis a câștigat alegerile prezidențiale 66.5 % față de Viorica care a luat doar 33,5 % din voturi. Marți sau Miercuri aflăm datele oficiale al acestor alegeri, dar nu cred că diferențe dintre datele oficiale și cele de la exit-poll-uri or să fie așa mari.

Personal mă bucur că a câștiga Iohannis turul al doilea. Nu am fost la vot în turul doi și nu pot spune că am un motiv foarte bun, dar de cealaltă parte este bine pentru că nu am fost pentru că candidatul cu care am votat în primul tur, nu a ajuns în acest tur.

În primul tur am votat cu Dan Barna, și dacă mergeam astăzi (24.11.2019) votam cu Iohannis Klaus. O singură dată am votat cu PSD și în rest nu am votat de loc cu acest partid și cu oameni susținuți de ei. De fapt am votat de două ori cu PSD, a doua oară a fost acea alianță PSD cu PDL. Și prima dată când am votat cu PSD a fost la alegerile prezidențial dintre Ion Iliesc și Vadim Tudor.

Acum sper ca totul să fie bine și țara să meargă în direcția cea bună.

    Lasă un răspuns