Press "Enter" to skip to content

Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, a fost la Turda

0

Ministrul Dezvoltării, în persoana lui Cseke Attila a fost prezent astăzi (22.04.2021) la Turda, pentru a vizita șantierul viitoarei săli polivalente. Ministrul nu a venit singur, a fost însoțit de directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu.

Turda a primit astăzi vizita ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Attila Cseke, și a directorului general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu.

După cum bine știți, Guvernul României ne este un real partener, deoarece a susținut numeroase proiecte ale municipiului Turda, lucrări de infrastructură, de modernizare a școlilor, precum și construirea Sălii Polivalente, pe care am vizitat-o astăzi împreună.

Tot astăzi am participat alături de delegația guvernamentală la un eveniment deosebit, moment care a marcat finalizarea lucrărilor de restaurare a Bisericii Reformate Turda Veche, un edificiu religios etalon al orașului nostru, lucrări realizate cu fonduri europene. Această clădire este o bijuterie și doresc să îl felicit în mod special pe preotul paroh Nagy Albert și pe toți cei care s-au implicat în derularea acestui proiect, pentru tot ceea ce oferă comunității.

a postat Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, pe pagina sa de Facebook

    Lasă un răspuns