Geary – clientul de e-mail acceptă pluginuri

O nouă versiune a clientului de e-mail Geary este disponibilă pentru descărcare.

Geary 3.38.0 este o nouă versiune majoră care conține o serie de caracteristici noi, multe defecte rezolvate și o creștere generală a compatibilității serverului.

Principala caracteristică cu care vine este adăugarea suportului pentru pluginuri. Noile pluginuri pentru Geary permit utilizatorului să adauge funcționalități suplimentare clientului. Câteva pluginuri sunt incluse în această versiune și acestea sunt:

  • Redați sunet la e-mail-ul trimis,
  • Crearea unui șablon,
  • Îmbină un fișier .csv cu e-mail-ul.

Utilizatori pot activa sau dezactiva aceste extensii în aplicație prin noul panou care se găsește la: Geary – Preferințe – Pluginuri (Geary-Preferences-Plugins panel).

Dezvoltatorii care doresc să își creeze propriile extensii pentru Geary pot face acest lucru folosind limbajul de programare Vala și le pot propune echipei care dezvoltă clientul de e-mail pentru a le include în aplicație. Versiunile viitoare ale aplicației vor veni cu suportul pentru pluginuri mult mai îmbunătățit, adăugând suport pentru Python și permițând utilizatorilor și dezvoltatorilor să instaleze extensiile din directorul „Acasă”.

Geary 2.38.0 este, de asemenea, mai inteligent la descărcarea și ștergerea mesajelor din cont; aplicația afișează fotografiile de contact stocate în aplicația GNOME Contacts în notificările primite de la e-mail (acolo unde este cazul); și redenumește dosarului „Spam” în „Junk”.

Caracteristici Geary 3.38

  • Suport pentru pluginuri,
  • Reducerea numărului de „erori” raportate în bara de informații,
  • Afișarea fotografiile din GNOME Contact în notificările apărute pe desktop,
  • Îmbunătățirea ordinii dosarelor,
  • Dosarul „Spam” a fost redenumit în „Junk”,
  • Compatibilitate mai bună cu serverul.

Descărcare Geary 3.38

Puteți descărca și instala Geary 3.38.x în Ubuntu sau alte distribuții Linux de la depozitul Flathub.

Geary 3.38 va fi, de asemenea, disponibil pentru instalare în Ubuntu 20.10 în luna octombrie direct din depozitul Ubuntu.

Pentru mai multe detalii despre aplicație, pentru a raporta o problemă sau pentru a descărca codul sursă, accesați pagina Geary de pe Gitlab.

Lasă un răspuns