Cele mai bune programe pentru Linux – listă

Cele mai bune programe pentru Linux

Veți găsi multe versiuni a programelor cu licență liberă aproape în orice domeniu – de la suite de birou la aplicații media. În acestă pagină al ales cele mai bune programe pentru fiecare categorie.

În mod normal această listă ar trebuie să conțină doar programele care sunt licență liberă. Din păcate sunt anumite categorii unde nu se găsesc programe care să satisfacă anumite cerințe și astfel am inclus programe parțial libere.

După cum puteți vedea, este o listă incompletă, parțial pentru că sunt multe categorii de programe și nu cred că le știu pe toate, dar cele de mai sus sunt acele categorii pe care le folosește majoritatea utilizatorilor de calculatoare.

Programele ales pentru „cel mai bun” sunt alese după următoarele caracteristici: să ofere cât mai multe funcții, să fie ușor de folosit, să își facă cât mai bine treaba și cel mai important să fie actualizate.

3 răspunsuri la „Cele mai bune programe pentru Linux – listă”

  1. Avatar
   Cristian22 ianuarie 2019 la 14:22Răspunde

   O categorie de care am uitat, mulțumesc pentru sugestie.
   O să mă documentez care este cea mai bună aplicație și atunci o să includ categoria în listă.

   Cea mai simplă aplicație pe care am găsit-o este Ciano, care este dezvoltată numai pentru elementary OS. https://robertsanseries.github.io/ciano/index.html

  2. Avatar
   Cristian22 ianuarie 2019 la 14:24Răspunde

   Târziu am observat că tu dezvolți aplicația. Țin să te felicit pentru acest lucru.

Lasă un răspuns