Press "Enter" to skip to content

Ce am mai făcut

0

De când cu noua politică a WhatsApp, alaltăieri mi-am șters conturile de Facebook, Messenger și WhatsApp. De la această companie am rămas doar cu Instagram, dar caut un serviciu cu care să înlocuiesc și Instagram-ul.

WhatsApp l-am înlocuit cu Signal și Telegram – aplicații pe care le folosesc de un an de zile pe prima și pe a doua o folosesc de 3, 4 ani. Pot spune că apelul video prin Signal este mult mai bun și mai clar decât prin Messenger sau WhatsApp iar semnalul audio este mai slab dacă este transmis prin servere-le Signal – dar se poate dezactiva opțiunea și atunci se aude clar.

Ca înlocuitor pentru Instagram am găsit Pixelfed, care este un serviciu destul de bun la prima impresie. Din păcate nu am găsit nici o aplicație pentru telefon, dar merge foarte bine din navigator.

Ca rețea de socializare pe unde mai pierd vremea și mai citesc noutăți, folosesc Twitter și vreau să îmi mai fac cont pe rețeaua de socializarea Rusească, VK.com.

Astăzi am schimbat tema blog-ului cu o temă simplă care să se potrivească și postărilor scurte. Vrea să îmi fac un obicei să postez și texte scurte așa cum sunt cele de pe Twitter – dacă aveți alte sugestii pentru teme vă rog să lăsați un comentariu. Ce nu îmi place la această temă este că nu pot adăuga un widget (ro: piesă)

    Lasă un răspuns