Byte este succesorul lui Vine și se bate cu TikTok

Dom Hofmann, co-creatorul lui Vine a lucrat la un succesor al platformei video de formă scurtă, spune că aplicația, numită Byte, este disponibilă cum pe iOS și Android.

Aplicația este disponibilă în formă beta de ceva timp, însă lansarea sa târzie a venit ca o surpriză.

Hofmann dezvoltă Byte de câțiva ani buni, după ce a renunțat la Vine – imediat după achiziția sa de către Twitter. O vreme a renunțat la actualizările în mod regulat, dar aplicația a fost actualizat anul acesta.

Din ce se pare, Byte se bucură de succes, aducând foști utilizatori de Vine dar și utilizatori de TikTok. O dată cu această popularitate a apărut și o nouă problemă: comentarii spam.

Noi utilizatori tratează noul serviciu ca pe o mină de aur, încercând să profite de viitoarea monetizare a noii platforme și astfel fac spam prin comentarii pentru a te abona la profilele lor. Cu siguranță problema a fost remediată până în acest moment.

Suntem conștienți de problemele cu spam-ul dar și cu anumite tipuri de comentarii.

Aceasta este prioritatea noastră principală și lucrăm foarte mult pentru a o rezolva.

Dom Hofmann

Byte a promis că va oferi un program partener în viitorul apropiat, pentru a plăti creatori de conținut, dar nu a spus exact cum. Alte platforme precum TikTok și Snapchat nu oferă monetizare directă, așa că mulți oameni folosesc acele aplicații pentru a face trimitere spre YouTube, care plătește din veniturile publicitare către creatori.

Spor la făcut clipuri scurte pentru că din ce observ, prinde bine și genul acesta de clipuri.

Lasă un răspuns