BT Pay primește o nouă actualizare

Noua actualizare a BT Pay este despre confirmarea plăților online care vor fi făcute cu cardurile adăugate în aplicație, totul va fi mai ușor, mai rapid și mai sigur. Noua actualizare va fi disponibilă gradual începând cu data de 30 iulie 2020, odată cu lansarea noii versiunii a aplicației.

Ce este nou?

De fiecare dată când veți face plăți online cu oricare dintre cardurile proprii adăugate în BT Pay, veți primi o notificare pe telefon. Veți putea aproba tranzacția doar din aplicație, folosind metoda de deblocare a telefonului – amprentă, pattern, cod etc. Trebuie să știți că banca nu va avea acces și nici nu va stoca datele biometrice (ex: amprentă, face ID), ci doar se va baza pe informațiile pe care le dețineți înregistrare în telefon.

Ce se schimbă?

Nu veți mai primi cod-ul prin sms pe care să-l introduceți în pagina securizată de plată atunci când plătiți online. Confirmarea sau repsingerea tranzacției o veți face doar în BT Pay.

Cardurile BT pe care le aveți în BT Pay sau pe care urmează să le adăugați, vor fi înrolate automat în 3D Secure în aplicație odată cu noua actualizare. Asta înseamnă că veti folosi automat această nouă funcționalitate de confirmare a plăților online.

Ce e 3D Secure?

3D Secure este un standard pentru plăți care are ca scop reducerea fraudelor din zona plăților online, introducând o nouă metodă pentru confirmarea acestora.

Mai multe detalii pentru confirmarea plăților online vor fi trimise în BT Pay zilele ce vor urma, până atunci găsiți mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns