Blanket – este o aplicație ce oferă sunete ambientale

Blanket este o aplicație pentru redarea zgomotelor ambientale, care îți mărește productivitatea, te ajută să rămâi concentrat sau să adormi.

Aplicația vine cu sunete precum ploaie, furtună, valuri, tren, oraș, cafenea, șemineu și multe altele. Fiecare sunet are un glisor de volum care permite reglarea intensități zgomotului, dar vă permite și să amestecați diverse sunete după preferințe. De asemenea, puteți adăuga propriile sunete personalizate.

Trebuie doar să utilizați interfața de utilizare Blanket pentru a seta sunetele pe care doriți să le utilizați. Activați opțiunea „Keep Playing when closed”, apoi puteți închide aplicația și volumul se poate controla dintr-un meniu ce acceptă MPRISv2 din panou, cum ar fi meniul de sunet al sistemului de operare sau extensia de Dată/Oră disponibil implicit în GNOME – se poate utiliza și un widget de sunet MPRIS, cum ar fi extensia Mpris Indicator Button pentru GNOME.

Blanket
Blanket

De ce să folosiți această aplicație în loc de unul dintre multele site-uri care oferă servicii similare? Pentru început, aceasta este o aplicație gratuită și open source. De asemenea, funcționează offline și permite adăugarea propriilor sunete personalizate. Puteți amesteca sunetele preferate dacă doriți și este ușor de folosit fără a deschide măcar interfața de utilizare.

Blanket a fost actualizat la versiunea 0.4.0 în urmă cu câteva zile, adăugând 6 sunete noi (valuri, păsări, tren, râu, barcă și oraș), iar sunetul ploii a fost înlocuit cu un nou fișier audio. Cea mai recentă versiune adaugă, de asemenea, posibilitatea de a porni aplicația în fundal la pornire, astfel încât să o puteți folosi fără a atinge nici măcar interfața sa de utilizare.

Alte modificări aduse:

  • noi pictograme pentru sunete de Jakub Steiner,
  • îmbunătățiri pentru sunete, interfața de utilizare și performanță,
  • traduceri noi și remedieri de erori.

După această lansare, acestea sunt toate sunetele disponibile în mod implicit în Blanket.

  • Natură: ploaie, furtună, vânt, valuri, pârâu, păsări și noapte de vară.
  • Călătorii: tren, barcă și oraș.
  • Interioare: cafenea și șemineu.
  • Zgomot: zgomot roz și zgomot alb.

Descărcare

Puteți instala Blanket de la Flathub. În openSUSE se poate instala din depozitul multimedia sau puteți utiliza unul dintre pachetele terțe disponibile pentru Arch Linux (AUR), Ubuntu (PPA) și Fedora (copr).

Toate aceste pachete au link-uri pe pagina proiectului Blanket pe GitHub, așa că vizitați pagina pentru mai multe detalii. Rețineți că, în momentul în care am scris acest articol, doar pachetele Flatpak, Arch și Ubuntu au fost actualizate la cea mai recentă versiune 0.4.0.

Lasă un răspuns