Ai haine murdare nu ai ce căuta în autobuz

Câte o dată o mai ia și Cluj-Napoca pe arătură. S-a pus pe masă pentru dezbatere publică un set de legi locale pentru transportul în comun.

Unde se specifică că cei care au haine murdare sau miros urât sau dacă transportă cumpărături care miros să fie amendați cu suma între 100 – 200 de lei.

Mi se pare o ipocrizie cea ce vor să facă și știu că mulți o să îmi săriți în cap pentru că nu sunt de acord. Că de ce trebuie să suporte 20 de oameni mirosul unui singur individ.

Atunci haideți să o luăm altfel. Lucrezi în construcții, nu ai vestiare și alte asemenea servicii, după-masa la ora 17 sau 18 ieși de la serviciu/lucru și mergi acasă cu autobuzul/tramvaiul când la un moment dat vine controlorul și te ia la rost și îți mai dă 100 de lei amendă, după care la prima stație de dă jos. Sunt sigur că nu îți convine acest lucru.

Sper să nu se aprobe o astfel de lege locală pentru că nu este corect pentru acei oameni care lucrează câte 10 ore pe zi și la sfârșitul zilei să meargă pe jos acasă câte 5 sau 10 km pentru că nu au voie cu transportul în comun că au haine murdare și miroasă a transpirație.

Lasă un răspuns