Press "Enter" to skip to content

6 aplicații și extensii utile pentru Twitter

0

Aceste aplicații și extensii încearcă să îmbunătățească Twitter cu funcții precum o bară laterală mai bună, organizarea marcajelor și o interfață alternativă minimalistă.

best apps twitter for web featured

Twitter are aplicații mobile excelente, dar utilizarea Twitter în navigator îi face pe utilizatori să se plângă de mai multe probleme. Aceste aplicații și extensii încearcă să îmbunătățească Twitter cu funcții precum o bară laterală mai bună, organizarea marcajelor și o interfață alternativă minimalistă.

1. Kizie (site) este o aplicație alternativă frumoasă, plină de caracteristici

best apps twitter for web - kizie

Kizie este o aplicație sub formă de site, aducând o mulțime de funcții interesante, care îi lipsesc implicit la Twitter. Trebuie că vă conectați cu contul vostru de Twitter și veți vedea o interfață și câteva optimizări pentru navigarea web.

Caracteristici incluse:

 1. Vizualizare cititor pentru a citi legăturile într-un mod curat și frumos.
 2. Previzualizare imaginii pentru a vedea fotografiile, videoclipurile și animațiile în întregime atunci când treceți cursorul peste ele.
 3. Descărcați orice conținut media dintr-un tweet, indiferent dacă sunt videoclipuri, imagini sau animații.
 4. Analize pentru a vedea interacțiunile de pe tweet-uri și profilul vostru și câte persoane fac clic pe legăturile postat.
 5. Marcaje pentru a salva tweet-urile pentru mai târziu.
 6. Dublu clic pe un tweet pentru a-i da like.
 7. Convertiți automat imaginile în formate suportate de Twitter atunci când le încărcați.
 8. Anulați sau editați tweet-uri în 10 secunde de la postare.

Kizie vă oferă acces la toate aceste opțiuni, dar le restricționează la câteva utilizări în versiunea gratuită. Încercați-l și dacă vă place, poate doriți să vă abonați la Kizie Pro. Dacă nu, versiunea gratuită este încă o modalitate excelentă de a îmbunătăți Twitter fără a vă abona la Twitter Blue.

2. Twemex (chrome, firefox) oferă o bară laterală puternică și utilă pentru a înlocui bara laterală implicită

best apps twitter for web - twemex

Twemex este o extensie pentru navigator care înlocuiește bara laterală implicită de la Twitter pentru o experiență distractiv și mai utilă. Aveți cinci caracteristici majore în această bară laterală:

 1. Random User Highlights: Twemex va alege un utilizator aleatoriu dintre persoanele pe care le urmăriți și va afișa cele mai populare tweet-uri ale acestora (prin aprecieri și retweet-uri) din toate timpurile sau recent. Este o modalitate excelentă de a redescoperi pe cine urmăriți.
 2. On This Day: Vedeți cele mai bune tweet-uri din anii anteriori de la persoanele pe care le urmăriți.
 3. Recent Hits: Cele mai populare tweet-uri de pe cronologia voastră din ultimele zile, doar în cazul în care ați omis ceva.
 4. Our Conversations: Dați clic pe orice utilizator și veți vedea toate conversațiile dintre voi doi din trecut.
 5. Power Search. Funcția de căutare a Twemex are operatori de cuvinte cheie pentru a căuta rapid tweet-urile voastre, tweet-urile voastre cronologic, tweet-urile utilizatorilor evidențiați, răspunsurile unui utilizator și listele Twitter.

Twemex este o extensie excelentă pentru oricine folosește Twitter, reducând timpul pierdut pe rețeaua de socializare. Apropo, în cazul în care doriți să evitați informațiile din bara laterală, puteți dezactiva Twemex pentru a obține o bară laterală goală.

Descărcare: pentru Firefox și Chrome.

3. Dewey (site, chrome) – organizează marcaje în dosare

best apps twitter for web - dewey

Din punct de vedere tehnic, puteți deja să marcați tweet-urile pentru a le salva pentru mai târziu. Dar implementarea Twitter este dezordonată, iar funcția de căutare nu este chiar așa de bună. Și dacă doriți să organizați aceste tweet-uri în dosare, va trebui să vă abonați la Twitter Blue. Dacă aveți deja o mulțime de marcaje și doriți să le gestionați, Dewey este o modalitate gratuită și puternică pentru a face acest lucru.

Instalați extensia și faceți clic pe butonul Grab Boolmarks pentru a începe să importați marcajele existente pe Twitter în Dewey. Durează câteva minute, după care puteți începe să le organizați în dosare numite Collections. De asemenea, puteți partaja aceste colecții cu alții și pe puteți exporta ca fișier CSV.

La marcajele efectuate prin Dewey, puteți adăuga etichete și puteți scrie comentarii pentru a vă aminti de ce ați salvat un anumit tweet.

4. Social Scroll for Twitter (chrome) – răsfoiți vechile tewet-uri ale unui utilizator în funcție de an și lună

best apps twitter for web - social scroll

Fluxul Twitter al unui utilizator este o listă cronologică a tuturor tweet-urilor pe care le-a trimis vreodată. Cu toate acestea, când vine vorba de tweet-ere active, este dificil să te întorci rapid și să verifici vechile lor tweet-uri dintr-o anumită perioadă. Social Scroll for Twitter rezolvă acest lucru cu un widget simplu din bara laterală.

Deschideți profilul oricărui utilizator și veți vedea o listă de la an la an în widget-ul Social Scroll. Faceți clic pe an, alegeți luna, iar extensia vă va arăta ce scria utilizatorul pe Twitter în acel moment.

Descarcă: pentru Chrome.

5. Scroll Portal (chrome) – derulați cu atenție și evitați pierderea de timp

best apps twitter for web - scroll portal

Ajungi prin a pierde prea mult timp pe Twitter când ar trebui să lucrezi sau să studiezi? Scroll Portal este o extensie simplă pentru a naviga atent pe Twitter și a reduce distracția și pierderea de timp.

Extensia afișează un vitezometru în colțul din stânga jos al ecranului, indicând viteza de defilare și un număr de kilometri care indică câte tweet-uri ați defilat. Puteți reseta acest kilometraj în orice moment.

Și dacă derulați rapid fără să citiți tweet-urile (lucru de care toți suntem vinovați), vitezometrul vă va prinde. Setează o limită la vitezometru în care să impună o penalizare de 3 secunde atunci când derulezi prea repede, astfel însă șă știi că trebuie să te concentrezi și să nu mai pierzi timpul.

Descarcă: pentru Chrome.

6. PlainTweet (site): Twitter minimalist și fără alte distrageri

best apps twitter for web - plaintweet

Te distrage cu ușurință toate acele informații de pe Twitter, dar nu vrei să-l scoți din viața ta? Încercați PlainTweet, este un client Twitter bazat pe site și creat pentru a arăta minimalist în timp ce utilizați Twitter în scopuri specifice.

PlainTweet elimină toate informațiile de pe Twitter, imaginile de profil, butoanele pentru interacțiuni, previzualizările imaginilor și adresele legăturilor și astfel de informații. De fapt, nici măcar nu veți vedea retweet-urile sau răspunsurile persoanelor pe care le urmăriți, veți vedea doar tweet-urile originale.

Este vorba doar despre citirea cronologică a celor mai recente tweet-uri, nu despre diferitele moduri prin care rețelele de socializare încearcă să te țină conectat pe rețea. Puteți alege o temă deschisă sau întunecată și chiar să dezactivați numele de utilizator pentru a elimina părtinirea al cărui tweet este.

Ai încercat TweetDeck?

Dacă Twitter vă frustrează, poate ar trebui să încercați TweetDeck. Acest client alternativ, a fost mult timp prezentat drept cel mai bun client pentru Twitter pentru utilizatorii. Cu suport pentru mai multe coloane, tweet-uri programate și o mulțime de alte funcții utile. TweetDeck poate schimba modul în care utilizați Twitter pe un calculator.

  Lasă un răspuns