20 de noi aplicații se pot integra cu Microsoft Teams

Aplicațiile se pot integra acum cu Meetings în Microsoft Teams, extinzându-se dincolo de chat-uri și canale.

Microsoft Teams vă permite să integrați aplicații pentru a spori productivitatea și comunicarea. Anterior, integrările aplicațiilor erau limitate la chat-uri și canale, dar astăzi Microsoft a anunțat că acum puteți integra aplicațiile cu cu opțiunea întâlniri (meetings). 20 de aplicații pentru lucrul în echipe sunt acum în Microsoft Store, care se integrează cu opțiunea întâlniri, inclusiv Asana, HireVue și Monday.com.

Opțiunea de integrare a aplicațiilor în cadrul întâlnirilor face comunicarea mai fluidă. Nu trebuie să săriți între o fereastră de chat și un apel pentru a utiliza integrările cu serviciile populare. De exemplu, puteți integra Microsoft Forms cu o întâlnire și le puteți cere oamenilor să vă răspundă și să completeze informații fără a fi nevoie să treceți la o altă pagină.

Microsoft a anunțat astăzi noua funcționalitate de integrare într-o postare mai devreme și a împărtășit câteva exemple. Puteți utilizat Slido într-o întâlnire pentru a face sondaje și chestionare în timp real, și puteți crea și gestiona sarcini cu Asana.

Deoarece serviciile precum Asana și Microsoft Forms funcționează și în afara Teams, colaborarea și comunicarea pe care o faceți în cadrul întâlnirilor voastre sunt salvate pe platforma integrată.

Pe lângă adăugarea de opțiuni de integrare pentru aplicațiile de ședințe, Microsoft a anunțat instrumente pentru a facilita dezvoltarea aplicațiilor pentru Teams. Power Apps pentru Teams vă permite să gestionați aplicații cu cod redus în cadrul Microsoft Teams. Power Automate are un proiect pentru flux de lucru și șabloane pentru a ajuta oamenii să automatizeze sarcinile. Aplicația Power Virtual Agents facilitează implementarea și construirea de roboți (bots). Toate aceste trei instrumente sunt acum disponibile.

Lasă un răspuns