Press "Enter" to skip to content

02.02.2020 este ziua Palindromului

0

Astăzi, Duminică 2 Februarie 2020 este o zi foarte rară, una care se apare o dată la o mie de ani. Indiferent de formatul datei (zi/lună/an sau lună/zi/an), citită de la stânga la dreapta sau invers este același lucru.

Următoarea dată exact la fel este peste 1000 de ani: 03.03.3030. Aceste date poartă numele de Zi palindrom, iar succesiunea de cifre este considerată palindrom perfect.

Ce este înseamnă palindrom?

palindromsn [At: DN2 / Pl~uri / E:frpalindrome1-2 Grup de cuvinte sau cuvânt care poate fi citit de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga fără să-și piardă sensul. 3 (Pex) Joc distractiv constând în găsirea unui cuvânt care, citit normal sau invers, fie să aibă același înțeles, fie să dea un cuvânt cu alt sens. 4 Vers care se poate citi și de la sfârșit către început fără să-și piardă sensul.

dexonline.ro

Datele cu 8 cifre scrise în formatul zi/lună/an sunt cele mai spectaculoase, datorită rarității lor. Sunt numai câteva într-un mileniu. Suntem norocoși că trăim o astfel de dată, a treia din istorie. Prima dată palindrom a fost 01.01.1010, a doua a fost 11.11.1111, iar următoarea va fi 12.12.2121.

Explicația numerologilor

Când vine un palindrom, reprezintă o schimbare de direcție, de vibrație, de stare, de atitudine și pe scurt se schimbă totul.

Această zi de 2 Februarie 2020, și mai ales că este un an bisect, este un pasaj energo-vibrațional-informațional extrem de important. Este Palindromul perfect, „răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum”, explică numerologii.

Ne obligă pe toți și la o alegere inevitabilă în privința drumului pe care fiecare dintre noi îl urmăm, dar și la rupturi din multe perspective, dintre care cea karmică este prima.

02.02.2020 este Momentul Cosmic Astral în care se declanșa ireversibil rupturi – de relații de tot felul, de trecut, de karme vechi, de tot ceea ce ne ținea pe loc până în acest moment.

Se vor înregistra foarte multe divorțuri, posibil chiar și avorturi, multe familii unde este karmă dezechilibrată se vor destrăma într-un ritm accelerat, vor fi multe schimbări de locuri de muncă, dar și schimbări în schemele instituțiilor statului, peste tot în lume.

au explicat Experții în Numerologie

Deci pe scurt, se vor întâmpla multe schimbări în acest an de la ce mai simplu om până la instituții și țări. Ni se va schimba viața cu totul și nu ne vom mai putea întoarce la cea ce s-a făcut până acum.

Sunt curios cum mă voi schimba eu și cum mi se v-a schimba viața.

    Lasă un răspuns